Mijn agenda heeft mij ingehaald, 04-09-2022

Na een heerlijke vakantietijd met gezin ben ik in de volle warmte gestort in de drukte van mijn kantoorbaan, mijn 2e baan naast mijn wandelpraktijk. Mijn praktijk hield nog even vakantie; dat kon ik wel gebruiken in die hitte. Nu de temperatuur wat is gezakt, kom ik weer langzaam tot leven. Ik ben dan graag druk in de weer met mijn agenda: afspreken met vrienden en familie, leuke uitjes, wandelen, vrij zijn om te lezen/luieren enz. Ik geniet al van de voorpret van alle leuke dingen in t vooruitzicht.

Totdat ik de kalender opendraaide op september. Tot ‘mijn schrik’ zag ik een agendapunt voor mijn praktijk: een heerlijke Mind-Walk avond in het bos. Mindful wandelen is voor mij zo natuurlijk geworden dat ik soms vergeet dat daar ook werk bij hoort; zoals mensen laten weten dat deze op de agenda staat 😁. Als planner en voorpret-genieter ben ik ingehaald door mijn agenda. Misschien dat ik daar een thema uit kan halen voor deze Mind-Walk avond 🤪?

Dus, voor iedereen die graag spontaan inhaakt op activiteiten: as donderdag, 8 september, om 18.45 uur, ga ik weer mindful wandelen. Wandelen op een rustig tempo, mindfulness-oefeningen in de natuur en tussendoor toegankelijke bewegingsoefeningen en meditatie in de vrije natuur. Voel je welkom om een keer mee te doen en het te ervaren. Het is heerlijk ontspannend, je vergeet even de stress en drukte en je komt tot rust.

Klik hier voor meer informatie en/of aanmelden