Recensies

Mind-Walk

 

 • Wat je leert is meteen toepasbaar.
 • Ik ben verrast hoe makkelijk het is om met onbekende mensen op pad te gaan en toch een saamhorigheidsgevoel te hebben. Je hebt immers allemaal een ‘soortgelijk doel’. Dat dit dan samenvalt met de thema’s en de oefeningen (meditaties met name) vind ik bijzonder. Iedereen wordt in zijn/haar waarde gelaten en je wordt er innerlijk echt rijker van.
 • Rust, bezinning, nieuwe ideeën en vooral focus.
 • Laagdrempelig, geen verplichtingen en niet ‘zweverig’… Ans zorgt voor veiligheid, verbinding en vertrouwen zodat ze de groep, hoe groot of hoe klein ook, kan begeleiden.
 • Juist als ik een drukke dag heb, gebruik ik de oefeningen uit de Mind-Walk om te voorkomen dat ik achter mijzelf aan blijf hollen. De aandacht, de details en de passie van Ans maken het echt heel waardevol om jezelf cadeau te doen.
 • De Mind-Walk is een mooi cadeautje voor jezelf. Het is heerlijk rustig (bewust) wandelen afgewisseld met leuke oefeningen en meditaties. Het heeft voor mij heel inspirerend gewerkt.
 • De combinatie van mindfulness en buiten zijn maakt dat ik me prettig voel en kan onthaasten. Ans begeleidt dit op een betrokken en respectvolle manier.
 • Ontdekken welke mogelijke knelpunten je ervaart en hoe daar, op verschillende manieren, passend bij jezelf, mee om te gaan. Een aanrader.
 • Rustgevend, prettige stem. Toppie!
 • Ans gaf de Mind-Walk zeer prettig! Leuk opgezet.

Mind-Walk voor bedrijven

 

 • Voor de jaarlijks terugkerende Gezonde week van Arcadis Nederland hebben wij Ans van Mind Me coaching uitgenodigd om bij 4 van onze kantoren Mind-Walks te organiseren. Na een goed contact met uitgebreide uitleg over de Walks hebben wij Ans opdracht gegeven. Het was voor ons de eerste keer dat wij Mind-Walks aanboden en je weet nooit of het onderwerp je medewerkers aanspreekt, maar de aanmeldingen bleven binnenkomen. Arcadis heeft toen besloten om Ans nog 2 Mind-Walks te laten organiseren bij ons grootste kantoor. Wij hebben heerlijke ontspannende wandelingen gehad. Ook collega’s die eigenlijk niet wisten wat een Mind-Walk inhield en een beetje sceptisch waren, kwamen erg ontspannen en enthousiast terug op kantoor. Na het deelnemen kan je zelfstandig ook een Mind Walk uitvoeren. Je hebt er dus echt iets aan! Arcadis had Ans dit jaar graag elke maand op 4 van onze kantoren terug laten komen, zo goed is het ons bevallen. Helaas heeft Corona roet in ons eten gegooid.
  De Mind-Walks zijn goed voorbereid en aangepast op jouw wensen. Je krijgt duidelijke uitleg en goede begeleiding. Ans is een warm persoon die rust uitstraalt en is de aangewezen persoon om je te begeleiden tijdens deze Walks! Wij hopen haar snel weer uit te kunnen nodigen voor het begeleiden van nieuwe Mind-Walks. – Arcadis Nederland, februari 2020

Mindfulness ouder & kind

 

 • Erg leuk om in de hectiek van de dag samen met je kind tot rust te komen en samen mindful activiteiten te doen. Ans straalde rust en vertrouwen uit. Ze maakte er een feestje van voor ouder en kind. 
 • Toepasbare en begrijpelijke oefeningen. Echt een stukje kwaliteit; verdieping voor twee.
 • Met mijn jongste zoon samen Mind-Walk ouder & kind gedaan. Zeer prettige ervaring! Kleine groepen waardoor Ans snel en direct op deelnemers kan inspelen. Afwisselende oefeningen die voor zowel ouder als kind makkelijk te doen en te volgen zijn en veel inzicht geven in gedrag, overtuigingen en gevoelens. Zowel bij jezelf, je eigen kind als de andere deelnemers.

Coaching

 

 • Kindercoaching, ouders van 11-jarige jongen
  Een verademing dat Ans een plezierige balans vindt tussen analyse van het probleem en het praktisch houden van de oplossing. Er zijn geen heilige huisjes en zij benoemt waar het op staat enerzijds, en houdt oplossingen en handreikingen hanteerbaar voor het kind. Erg knap van Ans; tip is om dit vooral zo te houden.
 • Jongerencoaching, moeder van 16-jarige dochter
  Dochter heeft de gesprekken met jou als zeer waardevol ervaren, het gaf haar zelfvertrouwen en je hebt haar op de juiste wijze weten te benaderen…. Dank je wel voor hetgeen jij met de gesprekken met haar teweeg hebt gebracht.
 • Kindercoaching, moeder van 11-jarige jongen
  Ans had snel door hoe onze zoon in elkaar zit en liet hem vrij in wat hij wel of niet wilde zeggen/doen waardoor het heel vertrouwd aanvoelde en hij beetje bij beetje zichzelf wel liet zien. Het heeft zeker veel opgeleverd. Hij durft nu meer te zeggen/doen.
 • Kindercoaching, ouders van 10-jarig meisje
  Ans is positief en duidelijk. We konden altijd met vragen bij haar terecht. Onze dochter staat nu sterker in haar schoenen en kan beter haar gevoelens onder woorden brengen.
 • Jongerencoaching i.v.m. studiekeuze, moeder van 15-jarige dochter
  Ik was verbaasd om te zien hoe snel Ans precies wist welke problemen mijn dochter heeft en waarom ze het moeilijk vond om te kiezen. Ze had snel helder hoe ze haar kon helpen om de druk weg te nemen en haar tips te geven hoe toch tot een keuze te komen.

Neem contact op voor meer informatie