Sint Agatha, 06-11-2023

Afgelopen zomer zijn wij verhuisd van Wijk bij Duurstede naar Sint Agatha. We zijn erg druk geweest met verhuizen, keuken verbouwen, het gebruikelijke schuur- en schilderwerk en het verduurzamen van de woning, maar nu is de tijd aangebroken om te gaan genieten van de woning en de nieuwe omgeving. Tot nu toe lukt dat goed. We hebben de natuur geheel om ons heen: de Maas en de uiterwaarden van de Maas, Nationaal Park de Maasduinen. Mookerheide en het Reichswald allemaal binnen ‘handbereik’. Genoeg natuur om ons heen om te gaan ontdekken; de eerste tochten zijn uiteraard al achter de rug.

Dat we de natuur binnen handbereik hebben is 1 ding, maar dat we daadwerkelijk wonen langs de mooie wandel- en fietsroutes maakt het nog extra bijzonder; we wonen op 100 meter afstand van een wandel- en fietsknooppunt. Het is heerlijk genieten om alle fiets- en wandelrecreanten langs de woning te zien komen en wij kunnen dus onze routes gewoon starten vanaf huis ❤️.

En wat wil dan nog het toeval: de eerste uitgave van wandelmagazine die wij ontvingen in onze nieuwe woning in Sint Agatha, bevat een artikel over een rondwandeling die start in… Sint Agatha. Verdere woorden overbodig❣