Mindful in balans (Mind-Walk online), 16-20 nov

Hervind de balans tussen uit- en aanstaan en tussen privé en werk, ook al werk je thuis

In het kader van de Week van de Werkstress 2020: Blijf in balans!

Het zijn bijzondere tijden. De werkloosheid stijgt. De onzekerheid neemt toe. De grens tussen werk en privé is nog nooit zo vaag geweest. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out. Je staat plotseling niet meer zo stevig. Hoe ga jij hiermee om? Levert het je stress op of houd je juist energie over? Alles draait om balans. Tussen werk en privé, uit- en aanstaan, energiegevers en energievreters. Heb jij grip op de situatie? Of is het de hoogste tijd voor een harde reset om opnieuw de balans te vinden?

Met het digitaal Mind-Walk programma ‘Mindful in balans’ ontvang je 5 dagen op een rij oefeningen die je helpen de balans te vinden en te behouden en die je zelf kunt inplannen. Mind-Walk is een combinatie van mindful wandelen met ontspanningsoefeningen en intussen te genieten van de omgeving. Zo sta je stevig, wat er ook komen gaat.

Tijdens de ‘Week van de Werkstress 2020: Blijf in balans!’, wordt er gewerkt met vijf thema’s: focus, samenwerking, ontwikkeling, grip en creativiteit; iedere dag een ander thema. Iedere ochtend ontvang je een link naar oefeningen die passen bij het thema van die dag. Dat kunnen wandelopdrachten zijn, bewegingsoefeningen en/of meditaties. De link is een maand geldig. Op deze manier pas je de oefeningen in in je eigen agenda: op een voor jouw geschikt moment en in een voor jouw passende omgeving (dat kan zowel thuis als op werk zijn).

Tevens is er in de avonden van die week gelegenheid om online je vragen te stellen en je ervaringen te delen. Dit online programma is optioneel, van dinsdag t/m vrijdag van 20.30 tot max 21.00 uur. Je ontvangt de link ‘s ochtends in je mail bij de overige instructies.

Dus, zoek je balans en houd je van wandelen en buiten zijn, meld je dan aan voor dit digitaal Mind-Walk programma!

Praktische informatie

Je ontvangt 5 ochtenden een link naar instructies (video, audio en/of tekst) voor oefeningen voor circa 30 minuten per dag. Link is tot een maand na vrijgeven geldig.

  • Data: mails ontvang je in de week van 16 t/m 20 november
  • Tijdstip: eigen planning
  • Optioneel: di t/m vr 20.30 – 21.00 uur, online trainerondersteuning (live tijd voor het stellen vragen en het delen van ervaringen)
  • Tarief early-bird (t/m 25 oktober): € 17,50
  • Tarief na 25 oktober 2020: € 25,00.