Kado voor mezelf, 22-09-2022

De laatste Mind-Walk cursus die ik gaf, liep ik met name voor mezelf. Na alle behandeltrajecten van het jaar daarvoor was dit de eerste cursus weer die ik gaf. Er had zich slechts 1 persoon aangemeld en ik twijfelde of ik de cursus zou laten doorgaan. Ik had echter veel behoefte om mezelf weer onder te dompelen in alle thema’s die tijdens deze training voorbij komen. Ik besloot daarom dat ik in ieder geval zelf op pad zou gaan en bedacht me toen dat ik best iemand mee kon nemen op dit pad.

En dat werd ontzettend gezellig, leuk en leerzaam. We hebben leuke gesprekken gehad, ik heb tips ontvangen om de cursus nog meer te laten leven voor deelnemers en we hebben heerlijk gewandeld. Na afloop kreeg ik een mooi boek cadeau: De kracht van ‘buiten zijn’; haal rust en energie uit de natuur. Een schitterend boek vol tips en aanleiding om naar buiten te gaan.

Ik hoor vaker na afloop van de cursus deelnemers zeggen dat de cursus een cadeau voor zichzelf is geweest. Dit keer gold dat dus voor mijzelf ❤️.

Wil je ook jezelf een cadeau geven?
Zie de agenda voor de diverse mogelijkheden (eenmalige avond/ochtend en/of cursussen)

Afbeelding hiernaast komt uit het boek: De kracht van ‘buiten zijn’