Opruiming

3 december 2019

Afgelopen weken liep ik een beetje te dwalen in mijn hoofd. Hoe leuk ik al mijn coach-activiteiten ook vond (en vind), ik was onrustig. Omdat ik bijna iedere dag wel iets gepland had staan voor de coachpraktijk en tussendoor uiteraard ook mijn bijdragen had te doen aan het huishouden, switchte ik veel tussen coach-activiteiten en privé-activiteiten. Ieder moment van de dag en de week was ik weer met andere dingen bezig.

Al die onrust is mijn hoofd zocht een weg eruit. En dat is gelukt! Met behulp van o.a. wandelen, vragen stellen en ook de tijd z’n ding laten doen, kwamen de ideeën en oplossingen bijna als vanzelf boven drijven. Op basis van de ingevulde enquêtes en mijn eigen wensen heb ik een nieuwe indeling van de week en het jaar gemaakt. De verschillende soorten workshops en activiteiten zijn meer gegroepeerd en niet meer door elkaar. Niet meer alles tegelijkertijd, maar achter elkaar. En daar waar gewenst heb ik de activiteiten ook laten aansluiten bij de seizoenen. Zo is er nu een Mind-Walk 4 seizoenen én een Mind-Play 4 seizoenen; ieder seizoen een aangepaste workshop. Zo beweeg ik weer wat meer mee met de natuur…

De nieuwe ‘werkvorm’ is nu gereed. En dat voelt heerlijk opgeruimd; opgeruimd in mijn hoofd en opgeruimd in mijn lijf. En prompt komt er weer ruimte vrij voor andere dingen, zowel voor dingen die ik kan doen in mijn praktijk alsook met het gezin en in huis; zo is bijvoorbeeld niet alleen mijn hoofd opgeruimd, maar ook de studeerkamer, de ‘grote kast’ en de zolder ?, staan er weer een paar leuke uitjes gepland en beginnen de eerste nieuwe ideeën voor workshops en activiteiten al weer te borrelen. En ook… is de eerste aanmelding al binnen voor 2020! Dat belooft veel goeds!

Zie ik jou binnenkort ook bij een van mijn activiteiten? Neem snel een kijkje op de site om te zien waaraan jij wilt deelnemen en houd alvast dat plekje vrij in je agenda.

Hopelijk zie ik je gauw!