Bang en mindful, 27-11-2023

Ik was wat bang en voorzichtig, begint ze, maar ik ben zo blij dat ik je workshop heb gevolgd. Ik kijk haar verbaasd aan:  waarom was je bang? Ja, zegt ze, bang dat het zweverig zou worden. Maar je bent zo heerlijk nuchter en praktisch. Jij geeft een zeer fijne Mind-Walk-workshop en met jouw tips kan ik echt zelf aan de slag, dank je wel.

Dit is niet de eerste keer dat ik een dergelijk feedback krijg te horen: nuchter en praktisch. Altijd als ik verder vraag, blijkt dat deze mensen vaak al een beeld hebben over mindful(ness) dat dus vaak niet strookt met mijn manier van werken tijdens een workshop Mind-Walk. Daar ga ik eens over nadenken; op een praktische en nuchtere manier, dus waarschijnlijk wandelend…

En weet intussen dat ik dus een praktische, nuchtere, niet zweverige Mind-Walk trainer ben 😉.