Happy hikers

17 augustus 2020

Met enige regelmaat struin ik het internet af op zoek naar interessante artikelen, leuke weetjes en inspirerende mensen. Recent was ik zo weer heerlijk aan het ‘reizen’ op internet toen ik op een website stuitte waarvan de vrolijkheid afspatte. Twee enthousiaste personen die vol overgave een website vol weten te krijgen met verhalen over hun wandelingen, hun ervaringen, hun tips en nog veel meer. Ik zit, na het lezen van hun verhalen, weer vol inspiratie over wandelgebieden; ik ben alleen nog op zoek naar een potje tijd ?.

Extra pluspuntje: ook zij leggen, op basis van eigen ervaringen, verbanden tussen gezondheid en wandelen en tussen mindfulness en wandelen ❤️.

Mochten jullie interesse hebben, volg dan de link naar hun website. Wellicht inspireren ze jullie ook…

Link naar de website van Happy hikers